Ποιοί Είμαστε

/
Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ηλικιωμένους σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον με σύγχρονες, εξειδικευμένες παροχές και άνετες εγκαταστάσεις.

Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ HOME” δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ένα καταπράσινο χώρο με υπέροχη θέα και ηρεμία, στο Ηράκλειο Κρήτης, απέναντι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και μόλις 3,5 χλμ από το Κέντρο Αιμοκάθαρσης Mesogeios. Πρόκειται για ένα ιδιόκτητο κτίριο δυναμικότητας 40 κλινών, που πληροί όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Κύριος στόχος της μονάδας μας είναι να δημιουργήσουμε ένα οικείο περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μας να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Πιστοί πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες της τρίτης ηλικίας, με γνώση και αγάπη, παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με σκοπό ένα ασφαλές, σταθερό και άνετο περιβάλλον, όπου η ατομική φροντίδα και ο σεβασμός στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια είναι υψίστης σημασίας.

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ HOME”, αντιμετωπίζουμε τον κάθε φιλοξενούμενο με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, με γνώμονα τις ανάγκες του για εξατομικευμένη φροντίδα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της μονάδας μας προσφέρει 24ωρη φροντίδα, φροντίζοντας για την υγιεινή, τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και την καθαριότητα των φιλοξενούμενων και των χώρων που διαμένουν καθώς και τη διατήρηση και βελτίωση των ικανοτήτων των ηλικιωμένων.

Η μονάδα μας απευθύνεται σε:

  • Άτομα αυτοεξυπηρετούμενα που χρειάζονται συντροφιά, φροντίδα και περιποίηση και που επιθυμούν να παραμένουν κοινωνικά ενεργά.
  • Άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, από διάφορες ορθοπεδικές επεμβάσεις η άλλου είδους εγχειρήσεις και έχουν ανάγκη ειδικών ιατρικών υπηρεσιών και αποθεραπείας μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
  • Άτομα ηλικιωμένα που επιθυμούν να φιλοξενηθούν για σύντομα χρονικά διαστήματα όταν τα άτομα τα οποία φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι πρέπει να απέχουν για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι στόχοι μας:

  • Να παρέχουμε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον με σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων
  • Να προωθούμε την υγεία και την ευημερία των φιλοξενούμενων
  • Να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες τους και τις ανάγκες τους
  • Να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα ζωής καθώς και την ψυχική ηρεμία των φιλοξενούμενων μας.
  • Να ενθαρρύνουμε τους ενοίκους να συμμετέχουν σ’ έναν ενεργό κοινωνικό πυρήνα, με ενδιαφέρουσες και ποικίλες δραστηριότητες που προάγουν την ψυχική, σωματική και πνευματική τους υγεία.
  • Να τους δίνουμε τη φροντίδα και την αγάπη που τους αξίζει.

 

Ψάχνετε λύση για τις ανάγκες φροντίδας των δικών σας ανθρώπων;